Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 8:44:03 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 8:44:03 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 8:44:03 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 8:44:03 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 8:44:03 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 8:44:03 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 8:44:03 ) parship Review » 3 Experiences & Complaints (2023)
Trustscore
84 / 100
How we rank? Disclaimer

parship trend's

100% anoniem en discreet Privacy rate Very good
aanmeldingen vandaag Registrations today 28
eerlijke ervaringen Legit user reviews 3
logo parship
Average ratings
627 ratings

Best alternatives for parship.nl

logo seniorengeluk
seniorengeluk
627 ratings
logo capido
capido
627 ratings
logo meet-n-hook
meet-n-hook
627 ratings
logo stedendating
stedendating
627 ratings
logo Only-Flirts
Only-Flirts
627 ratings

What is your feeling about parship.nl?

Report scam

Facts about parship

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-55
  • InschrijvingenInschrijvingen325.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %48-52
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

parship in a nutshell

parship : the #1 in serious relationships

Last update on 6 april 2022

are you trying to find a serious relationship? at that point parship is the ideal dating site for you. the unique, best-selling and scientifically based matching formula has confirmed on its own sometimes over. in addition, parship ratings effectively in the places of client solution, user friendliness and also functionalities. the website parship.nl has been around since 2000 and also for many years focused generally on the much higher informed. given that 2015 parship is targeting a much bigger viewers and both youthful and outdated rate to make use of the internet site to seek a brand-new partner. as a result of the user-friendly site, great expertises and professional matching method, the website parship.

First of all, you can attempt out the internet site entirely complimentary. You may go through the registration procedure and also develop an account absolutely free. Parship is actually commonly a little bit a lot more costly than other dating sites.

logo parship parship
parship: the #1 in serious relationships logo parship

Wat kost parship?

the cheapest membership is actually EUR22.90 monthly. the wonderful thing is actually that there is a supposed "call assurance". this suggests that within the period through which you pay out, you are actually assured to come into call with other individuals. otherwise, you only obtain your money back. artificial profile pages and moles. the pictures of the members stay even after repayment of EUR 265, - blurred. so after that you have a bucket of money paid for and you can certainly not see the gals. send out an individual an information along with a smile or even wink! she has 15 minutes later her profile cleared away or the call faulty!??? and also if I receive a smile and I do certainly not respond within an hour at that point instantly the connect with cracked. pure fraud!

Periode Prijs Per maand Voordeel
6 maanden€299,00€49,830%
1 jaar€358,80€29,4937%
2 jaar€477,60€19,6350%

Experiences & Reviews

8.4
627 reviews

Reviews can only be added by registered parship users. All reviews are checked by us. Please also see our review-guidelines before you post anything

Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10

Most appreciated

Ibrahim Kolster beoordeelde parship
Ibrahim Kolster (34 jaar) 15 mei 2020
Ik raad parship aan Betaalbaar

Een site van hoog niveau, Je betaald ervoor maar is het zeker waard. Weinig tot geen nepprofielen. Een vriend van me heeft het me aangeraden en we hebben ons tegelijkertijd ingeschreven. We hebben een soort van wedstrijd gehouden wie als eerste een date zou krijgen.

Brent beoordeelde parship
Brent (35 jaar) 16 juli 2019
Ik raad parship aan Betrouwbare keuze en geen last van fake

Parship is ook wat mij betreft een van de betere datingsites, bij de meeste vergelijkingssites staan ze bovenaan gerangschikt. Je moet er wel voor betalen, maar dat is nu juist de kracht voor een goede betrouwbare datingsite. Hierdoor heb je immers geen last van nepprofielen die je bij gratis sites wel hebt. Daarnaast hebben zij een goede klantenservice en geven ze goede tips die ook echt werken. Ik heb er in ieder geval een leuke vrouw aan overgehouden, en mijn vrouw een leuke man!

Saar beoordeelde parship
Saar (45 jaar) 21 juni 2019
Ik raad parship aan Schijnbaar te duur voor fakers en tijdverspillers

Ja je betaald hier gemiddeld wel meer per maand als op andere datingsites. Maar goed, dat is misschien ook juist de reden dat hier alle serieuze singles op zitten. De meeste profielen zijn goed en volledig ingevuld, waardoor je al direct een eerste indruk kan krijgen van een persoon. Vervolgens stuur je een berichtje om te zien of er wederzijds interesse is en zo ja, dan raak je met elkaar in gesprek. Merk je dat je een klik hebt, dan groeit de interesse van beide kanten. In sommige gevallen weet ik online al dat het niks voor me is, maar meestal wil ik ze ook even in het echt ontmoeten. Meestal doe ik de eerste keer gewoon een kort afspraakje van 20 minuutjes. Gebruik dan als smoes dat we in mijn werkpauze samen een bakje koffie kunnen drinken ofzo. Hierdoor kun je toch een goede indruk krijgen van iemand en voor een eventuele tweede date gewoon wat meer tijd inplannen. Bevalt me prima!