Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 10:00:47 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 10:00:47 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 10:00:47 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 10:00:47 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 10:00:47 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 10:00:47 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 10:00:47 ) Milfpins Review » 6 Experiences & Complaints (2023)
Trustscore
75 / 100
How we rank? Disclaimer

Milfpins trend's

100% anoniem en discreet Privacy rate Very good
aanmeldingen vandaag Registrations today 44
eerlijke ervaringen Legit user reviews 6
logo Milfpins
Average ratings
420 ratings

Best alternatives for milfpins.com

logo seniorengeluk
seniorengeluk
420 ratings
logo capido
capido
420 ratings
logo meet-n-hook
meet-n-hook
420 ratings
logo stedendating
stedendating
420 ratings
logo Only-Flirts
Only-Flirts
420 ratings

What is your feeling about milfpins.com?

Report scam

Facts about Milfpins

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd45-60
  • InschrijvingenInschrijvingen56.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %48-52
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Milfpins in a nutshell

Milfpins : Milfs 45+ erotisch chatten & daten

Last update on 21 maart 2022

Milfpins is het nieuwe veel gebruikte platform voor ouderen die opzoek zijn naar spannend contact, leuke chat of om een leuke milf bij jou in de buurt te ontmoeten. Naast de gebruiksvriendelijkheid van dit dating platform, biedt Milf pins ook nog vele functionaliteiten en zoekfilters om eenvoudig de profielen te vinden die jou het meest aanspreken. Hiermee verbeteren ze jouw online datingervaring, en kunnen zij de vele gebruikers beter aan elkaar matchen voor de beste datekansen! Registreer je ook gratis op deze spannende datingsite voor de senioren en flirt direct met een leuke milf bij jou in de buurt, Daarnaast kan deze datingsite je prima voorbereiden op de avontuurlijke en informele ontmoetingen die je te wachten staan. Altijd en overal verbinden met ervaren matures in jouw regio of daarbuiten. Want via deze site kun je zelfs leuke milfs ontmoeten als je op vakantie bent!

logo Milfpins Milfpins
Milfpins: Milfs 45+ erotisch chatten & daten logo Milfpins

Experiences & Reviews

7.5
420 reviews

Reviews can only be added by registered milfpins users. All reviews are checked by us. Please also see our review-guidelines before you post anything

Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10

Most appreciated

Anoniem beoordeelde Milfpins
Anoniem (29 jaar) 29 juli 2020
Ik raad Milfpins aan Veel plezier gehad

Ik kwam een paar profielen tegen waardoor ik dacht dat het een fake site was, na een paar reviews toch nog even blijven hangen en daar ben ik blij om. Heb het leuk met een dame waar ik nog steeds mee praat! ze was het helemaal waard :)

Ryan Lorreijn beoordeelde Milfpins
Ryan Lorreijn (25 jaar) 29 juli 2020
Ik raad Milfpins aan Geweldige klantenservice

Er ging iets mis bij mijn profiel en de klantenservice had binnen 24 uur contact met mij opgenomen, dat maakte mij erg tevreden want ik heb vaak anders gezien! Ik gebruik de website nog steeds en als jongere jongen kom je hier al snel een vrouw tegen met interesse! Een leuke profiel foto is belangrijk tip!

Ian Jacobi beoordeelde Milfpins
Ian Jacobi (20 jaar) 29 juli 2020
Ik raad Milfpins aan 2 leuke dames leren kennen, tevreden.

Ik heb er niet heel veel opgezeten maar heb er wel 2 leuke contacten aan over gehouden, in het begin deden we het voorzichtig aan met chatten maar daar zijn redenen voor. geloof me! Kijk het gewoon eerst eventjes voordat je verder gaat dat is mijn advies, ik heb er in iedergeval een positieve ervaring aan overgehouden :)

Carlijn beoordeelde Milfpins
Carlijn (44 jaar) 29 juli 2020
Ik raad Milfpins aan Meerdere leuke dates gehad!

Als rijpe vrouw die iets minder knap is als derest kom je toch wel wat moeilijker aan een leuke date met een jongere man, gelukkig heb ik toch maar een profiel aangemaakt op milfpins en heb na een paar dagen chatten een leuke date kunnen scoren. De site kan soms wat stroef werken maar als je even opnieuw inlogd doet alles het meestal wel weer.

Sandor beoordeelde Milfpins
Sandor (45 jaar) 29 juni 2020
Ik raad Milfpins aan Spannend en avontuurlijk

Tot nu toe veel leuke spannende contacten. Goed geselecteerd op je omgeving. Wel jammer dat er bij de spoeddate zoveel buitelandse vrouwen voorbij komen. Dat is niet echt iets voor spoed toch..

Tomas beoordeelde Milfpins
Tomas (34 jaar) 4 maart 2020
Ik raad Milfpins aan Nieuwe gebruiker

Ziet eruit als een geweldige plek om oudere vrouwen te ontmoeten