Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 9:30:10 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 9:30:10 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 9:30:10 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 9:30:10 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 9:30:10 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 9:30:10 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 9:30:10 ) c-date Review » 4 Experiences & Complaints (2023)
Trustscore
58 / 100
How we rank? Disclaimer

c-date trend's

100% anoniem en discreet Privacy rate Very good
aanmeldingen vandaag Registrations today 3
eerlijke ervaringen Legit user reviews 4
logo c-date
Average ratings
507 ratings

Best alternatives for c-date.nl

logo seniorengeluk
seniorengeluk
507 ratings
logo capido
capido
507 ratings
logo meet-n-hook
meet-n-hook
507 ratings
logo stedendating
stedendating
507 ratings
logo Only-Flirts
Only-Flirts
507 ratings

What is your feeling about c-date.nl?

Report scam

Facts about c-date

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25 - 45
  • InschrijvingenInschrijvingen180.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %52 / 48
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

c-date in a nutshell

Leukste kenmerkenC-date staat al jaren voor casual dating met style
Leukste kenmerkenC-date staat al jaren voor casual dating met style
SuccesverhaalZeer stabiele gebruikersbalans en hoog slagingspercentage, na eigen zeggen 72%
Het beste voorCasual Dates & Informeel contact

c-date : Meet exciting people. Have fun on your date!

Last update on 6 april 2022

If you are trying to find intimate get in touches with then c-date is the right location for you. At c-date, you'll find lots of participants that, similar to you, yearn an exciting or even fantastic adventure. Never mind whether you're seeking an one-night stand or even a long-lasting relationship.

At C-Date you possess the opportunity to find members that are actually searching for excitement similar to you. As a whole, you will certainly locate tied men as well as women on this website. Joining as an undergraduate is actually not a problem yet bear in mind that the huge large number of the participants reside in a relationship and also simply trying to find enjoyment.

If you are actually appearing for a little bit of pleasure or even adventure, you can easily sign up on this dating website as well as possibly you are going to discover that great guy or lady with whom you may do stimulating activities soon.

logo c-date c-date
c-date: Meet exciting people. Have fun on your date! logo c-date

Wat kost c-date?

Premium beginning lasts 3 months and also expenses EUR 39.90 per month (EUR 119.70 in total amount), fee classic lasts 6 months and also expenses EUR 29.90 every month (EUR 179.40 in total amount), superior unwind lasts 12 months and also prices EUR 19.90 each month (EUR 238.80 in overall), annoying because I possess to register straight for 3 months. I possess certainly not therefore instantly EUR 120 deferred for an unpredicted expense. free of charge profile is alright but you can easily only nothing at all. possess unsubscribed me. if you perform probability for a month member and after that a little less expensive (EUR 10) after that I come to be a member once again.

Periode Prijs Per maand Voordeel
1 maand€39,90€39,900%
6 maanden€179,40€29,9025%
1 jaar€238,80€19,6350%

Experiences & Reviews

5.8
507 reviews

Reviews can only be added by registered c-date users. All reviews are checked by us. Please also see our review-guidelines before you post anything

Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10

Most appreciated

Naomi beoordeelde c-date
Naomi (21 jaar) 1 september 2019
Ik raad c-date aan Soms seks met een leuk stelletje of swingers

Hii iedereen, geen twijfels bij c-date hoor! Dit is toch gewoon de beste site voor een leuke gezellige avond. Keuze zat en vooral voor een leuke jonge meid als ik. Genoeg stellen en zwingers die wel wat extra gezelschap erbij willen. Prima toch en geen gezeur ook achteraf. Er wordt altijd met respect met me om gegaan en de gebruikers hier zijn leuke vlotte mensen.

Cees beoordeelde c-date
Cees (60 jaar) 25 augustus 2019
Ik raad c-date niet aan Website c-date is bedrog

C-date is een zeer slechte website! De Site werkt niet goed (knop "wachtwoordherstel" geeft geen reactie) klachten worden niet gehoord, email "service@c-date.nl" wertk zelfs ook niet pas als je je creditcard blokkeert (omdat opzeggen dan ook niet lukt) dan krijg je een aanmaning. Als JIJ dan vervolgens ook niet meer reageert (na diverse pogingen) dan komt er een brief van een Duits incassobureau (CMS) per post. Als je die wederom ook op de hoogte stelt van de slechte gang van zaken, komt ook daar geen enkele reactie op. Kortom: c-date.nl (gerund door Interdate S.A. uit Luxemburg), maar daadwerkelijk gevestigd in Mainz Duitsland, is een oplichter.

MWP beoordeelde c-date
MWP (34 jaar) 7 juli 2019
Ik raad c-date aan Btje vreemde profielen maar wel echt

Alhoewel ik twijfel of dit helemaal koosjer is heb ik toch al een paar keer kunnen daten via deze site. Een van de dates die ik had was echt een kanjer, ze had een mooi lichaam en kon slecht Nederlands, maar de taal van de liefde sprak ze perfect ;) Jammer dat ze een vriend had, maar dat maakte haar voor die ene avond niet uit.

Romy H beoordeelde c-date
Romy H (22 jaar) 12 juni 2019
Ik raad c-date aan Prima site voor een spannende avond

Prima site waarop je kan aangeven wat voor soort date je precies zoekt. Zo kwam ik net uit een relatie en wilde niets serieus beginnen. Ik ben woonachtig in de randstad en kan tijdens het uitgaan best wel iemand vinden, maar ik wilde eens ervaren hoe dat ging via zo’n type dating site. (ook best spannend) voorheen had ik altijd een beeld dat er alleen ‘enge oude mannetjes’ inschreven staan op dit soort sites, maar was daardoor ook wel extra nieuwsgierig. Tot nu toe pas twee keer een leuke avond gehad maar ook een keer een tegenvaller (geen leuke man). Een die leuke mannen ga ik vast nog wel eens benaderen voor een gezellig avond en wat fun. Want een van die mannen zag er best goed uit!!