Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 9:37:27 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 9:37:27 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 9:37:27 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 9:37:27 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 9:37:27 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 9:37:27 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapps.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.70.233 [date] => 30-01-2023 [time] => 9:37:27 ) BeNaughty Review » 69 Experiences & Complaints (2023)
Trustscore
52 / 100
How we rank? Disclaimer

BeNaughty trend's

100% anoniem en discreet Privacy rate Very good
aanmeldingen vandaag Registrations today 18
eerlijke ervaringen Legit user reviews 69
logo BeNaughty
Average ratings
3503 ratings

Best alternatives for benaughty.com

logo seniorengeluk
seniorengeluk
3503 ratings
logo capido
capido
3503 ratings
logo meet-n-hook
meet-n-hook
3503 ratings
logo stedendating
stedendating
3503 ratings
logo Only-Flirts
Only-Flirts
3503 ratings

What is your feeling about benaughty.com?

Report scam

Facts about BeNaughty

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd21+
  • InschrijvingenInschrijvingen280.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %57 / 43
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

BeNaughty in a nutshell

Leukste kenmerkenLeuke ijsbrekers en live chatrooms met cam functie
SuccesverhaalBeNaughy is een waar succes. Ondeugende ontmoetingen vinden plaats in een leuke online omgeving. Erg gebruiksvriendelijk en uitgebreide profielen met veel video's en foto's, benadrukt deze site het plezier van flirten en daten met gelijkgestemde volwassenen.
Het beste voorCasual Dates & Ondeugende Ontmoetingen

BeNaughty : Striking practices noted at BeNaughty

Last update on 21 maart 2022

BeNaughty is among the longest active casual dating sites worldwide. This will have to witness experience and a big database of real ladies, considering it is 100% free for them to use. However, according to our specialists and the majority of its users, it has actually long ceased to be the best casual dating site at the moment!


Are there any Fictitious Profiles on BeNaughty and is there any deception?


A few years ago Benaughty was still a leading dating site, with numerous real active users from all over the world. However likewise in the Netherlands there are numerous active users, both male and female. However likewise couples and singles of all orientations, might securely enjoy themselves here.


However, after the takeover of BeNaughty a few years earlier, we increasingly see modifications occurring that we feel are not to the benefit of the users. Suddenly a number of live webcam models are shown as profiles, with which you can talk live for an extra fee. In addition, throughout our investigations, increasingly more profiles turned up whose authenticity we highly doubt.


Profiles are significantly created to encourage the user to acquire a paid account. A premium service that can initially be acquired for a small amount - as an intro - however which is then converted into an incredibly expensive membership


Likewise the "Not satisfied cash back" story appears in practice to be very various than at first provided on their website itself. Users who wish to cancel their membership ought to call a service in England, where you certainly will not be dealt with in Dutch.


BeNaughty the details you supplied to make you a member of a second platform.


We likewise saw that nowadays, as a user of BeNaughty, you are used in various methods to also end up being a member of another (comparable) platform. This takes place both with a push alert, the so called popup notifications, with simply one push of a button.


Even more inconspicuous, but no less disturbing, is the extra purchase of a trial that you automatically activate upon payment if you do not manually remove it from the pre-selected option yourself. By doing so, you might unconsciously accept a short trial period on another platform. Without you needing to utilize it, this trial is converted into a yearly subscription and will be debited from your account in one go. This involves amounts of in some cases numerous dollars.


It strikes us that the compulsory warnings to visitors that they are entering into a subscription, is sort of hidden at the bottom in between the small print for example. This provides the strong impression that they themselves know all too well that users are much better off not reading it, since otherwise almost everyone would uncheck the option.


Are there reliable alternatives to BeNaughty

If you're looking for dating sites for real naughty dates offline, and providers without self-added fake profiles or chat operators. Then we recommend you check out the top 5 best casual dating apps of 2022. Moreover, you can always sign up for free and with no obligation.

One of the most notable newcomers at the moment is Meet-n-Hook, there you can use free premium features in limited made, every day

logo BeNaughty BeNaughty
BeNaughty: Striking practices noted at BeNaughty logo BeNaughty

Wat kost BeNaughty?

Periode Prijs Per maand Voordeel
3 dagen€2,68-0%
1 maand€17,85€17,8550%
3 maanden€48,19€16,0650%
6 maanden€69,00€11,5050%

Experiences & Reviews

5.2
3503 reviews

Reviews can only be added by registered benaughty users. All reviews are checked by us. Please also see our review-guidelines before you post anything

Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
4 / 10
Functionaliteiten
5 / 10
Klantenservice
3 / 10

Most appreciated

John beoordeelde BeNaughty
John (40 jaar) 15 oktober 2021
Ik raad BeNaughty niet aan Onbetrouwbaar met veel nep-profielen.

Zeer veel personen die je uiteindelijk weer naar een andere site willen sturen. Allemaal nep-profielen dus. Van het abonnement is moeilijk af te komen omdat je naar een Engels sprekende persoon geleidt wordt. Als je daar in het Engels niet duidelijk bent dat je echt wilt annuleren, dan blijf je het abonnement behouden, want ze smeren je van alles aan om maar lid te blijven. NEE = NEE! NO means NO! DELETE means DELETE!

WJ beoordeelde BeNaughty
WJ (36 jaar) 25 juli 2021
Ik raad BeNaughty aan Benaughty voor mij een soort facebook straight to the point en geen preuts gedoe

Ik ben een fervent lid en ook bijna elke dag online. Het Premium lidmaatschap heeft voor mij geheel nieuwe mogelijkheden geopend om vrouwen te ontmoeten die op de gemakkelijkste manier willen flirten. Vaak is de chat het beginpunt, gevolgd door regelmatige ontmoetingen. Ik ken zelf geen één andere datingapp opnoemen wat zo actief gebruikt wordt door Nederlandse vrouwen, dat je er zelfs doordeweeks en in de nachtelijke uren nog best wel een sexdate kan regelen. Kijk moet er soms wel een stukje voor rijden het komt niet voor dat ik mijn buurvrouw online heb.

Oja Novamora wellicht, maar daar kom je weer te veel bekende tegen. Maar ook mensen waarvan je dat liever niet had geweten.. Maar ook veel stellen en swingers die actief zijn daar.

Ja als je dan als vrouw specifiek opzoek bent naar stellen of koppel & koppel, dan denk ik dat je beter op Novamora kan kijken. Je betaald daar wel om berichten te kunnen versturen, maar dacht dat je daar nog geen 2 tientjes per maand aan kwijt ben, dat is nog te doen. Veel swingers actief opzoek naar extra gezelschap voor swingerfeesten.. Werd ook wel is gevraagd maar, mannen alleen zijn veel minder interessant voor ze dus ze vragen meestal of ik een date heb gevonden waarmee ik langs zou willen komen.

Maar voor een man alleen, zoals mij en meer opzoek naar wat aandacht van vrouwen met soms ineens spontaan een ontmoeting met een vrouw die gewoon seks zoekt, of stiekem vreemdgaan. Ja dan kan je veel beter voor benaughty gaan en je hier inschrijven. Je hebt er alleen maar een email adres voor nodig om een linkje te ontvangen voor verificatie dus je bent er zo binnen een hoeft hier ook niet eerst een kaart of betaalgegevens ofzo in te vullen. Het werkt hier ook niet met credits en je kan gelijk gratis wat berichtjes sturen. Iedere dag krijg je wat gratis berichtjes om te reageren of andere gebruikers aan te spreken. En als je onbeperkt wil dan kost het nog geen euro per dag en je stuurt zo berichten als je wil. Niet 1 euro per interactie! Gekkenwerk! Ik weet er wel een paar te vinden die makkelijk afspreken, ik ben daar perter41

B.Sibma beoordeelde BeNaughty
B.Sibma (66 jaar) 22 januari 2021
Ik raad BeNaughty niet aan Oplichting

Je wordt misleid door fakeprofielen na een abonnement van 1 maand wordt je een andere constructie aangeboden twee voor de prijs van 1 denk je dat het dus gratis is schrijven ze via auto incasso 40 euro van je bankrekening dat moet met beider overstemming maar zij hebben een eenzijdig contract met daarin smerige regeltjes van stilzwijgende verlenging verder wordt je door diverse dames via hun gmail verder gelokt naar andere betaalsites om daar vervolgens weer te betalen en moet je een zogenaamde datingsverzekering afsluiten via een of andere kaart met code het is een grote oplichtersbende ook wordt het abonnementsgeld naar het buitenland gesluisd zodat er in Nederland geen belasting over betaald wordt het is een grote criminele bende

Benerbij beoordeelde BeNaughty
Benerbij (45 jaar) 10 december 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Zo slecht ,trap er niet in

Wat een slechte onbetrouwbare site ,je krijgt aanbiedingen en gesprekken, en zo gauw je een abonnement hebt kun je niemand meer bereiken

Cees beoordeelde BeNaughty
Cees (60 jaar) 21 november 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Fakeseksdatingsite BeNaughty?

Weer een slechte site, ondanks alle "positieve reviews" die ongetwijfeld door henzelf benaughty.com zijn opgesteld. Een beperkt aanbod, en intens vervelende reclames tussendoor, met links naar betaalsites. Ondanks de duidelijk ingestelde leeftijdsgrenzen, toch die tieners en twintigers ertussen. Rot op, je had mijn dochter kunnen zijn. Allerlei varianten van profielopmaak, teksten, foto's geprobeerd, nul resultaat. Weer een fakesite, en gelukkig dat betrouwbaredatingsites dat ondanks wat hierboven vermeld wordt met allerlei sterren, ook heeft ingezien. Mijn oordeel: weggegooid geld, daarvoor had je heel wat dames van plezier kunnen bezoeken, dan had je tenminste wel sex!

Jolanda beoordeelde BeNaughty
Jolanda (45 jaar) 27 oktober 2020
Ik raad BeNaughty niet aan FAKE! FAKE! FAKE!

Slechte site, vooran veel fake profielen en veel te duur, ze zijn alleen op je geld uit

Ontevreden beoordeelde BeNaughty
Ontevreden (46 jaar) 21 oktober 2020
Ik raad BeNaughty niet aan BeNaughty lijkt fraude

Fraude, als je lid wordt: fake profielen, komt er bijna niet vanaf (moet bellen met Engeland en dan nog moet je dreigen en boos worden voor ze cancellen). Het grootste probleem is dat de site pop-ups heeft en als je die opent ben je gelijk ook lid van die site (zogenaamde 2-in-1 actie). Als je die site dan niet betaald krijg je aanmaningen en zelfs als je betaald sturen ze nog aanmaningen. Deze site is niet te vertrouwen.

Greenlaner beoordeelde BeNaughty
Greenlaner (47 jaar) 21 oktober 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Blamage, een " jammere ervaring".....

Ik krijg nou niet de indruk dat de site ook echt werkt en of het wel echte profielen zijn. Ik heb de gay pagina al een aantal dagen geprobeerd. Telkens als het serieuzer wordt, kapt men af. Zonde van mijn tijd en geld.....

Pipo beoordeelde BeNaughty
Pipo (70 jaar) 14 augustus 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Trieste boel

Oplichting.....je zit gelijk aan een incasso vast. En zo staat t er niet vermeld. Dus pure misleiding.

Anoniem beoordeelde BeNaughty
Anoniem (23 jaar) 14 januari 2022
Ik raad BeNaughty niet aan Nooit doen !

Alles is zeer fake aan deze site

Ze laten u betalen voor niks

Tom beoordeelde BeNaughty
Tom (33 jaar) 12 juli 2020
Ik raad BeNaughty niet aan PURE SCAM ! STAY AWAY !

Inderdaad, pure SCAM! Niet proberen. Automatische incasso op partnersites Ulla na proefabo op BeNaughty. Zelfs bij vooraf afsluiten (je moet telefonisch afsluiten, waar je een heleboel andere opties aangeboden krijgt voor je hem werkelijk afsluit)!

Alan beoordeelde BeNaughty
Alan (42 jaar) 14 januari 2022
Ik raad BeNaughty niet aan Fakking fake

Allemaal "gewillige" dames die ke weer maar een andere site vragen, of ook weer giftcards vragen.

Gilfhunter beoordeelde BeNaughty
Gilfhunter (52 jaar) 14 juni 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Meteen betalen om je berichten te lezen

Ik heb me voor deze site aangemeld. Mijn profiel was nog niet eens ingevuld of ik had al twee berichten. Een automatische van de moderator en een van een vrouw. Die van de moderator kon ik lezen, maar van die van de vrouw moest ik meteen een abonnement nemen. Dat ze geld willen verdienen begrijp ik, maar om nou meteen al geld te vragen om een berichtje te lezen... Bovendien doet de snelheid waarmee het kwam vermoeden dat het ook hier weer om nepprofielen gaat.

Luuk beoordeelde BeNaughty
Luuk (33 jaar) 9 juni 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Absoluut niet wat ik ervan verwacht had

Ik heb nu zo'n 2 weken een abonnement op BeNaughty. In eerste instantie lijkt het een hele goede optie voor casual daten, er zijn redelijk wat profielen uit Nederland en ze lijken ook redelijk actief (vaak en lang online). Je krijgt continue berichtjes en likes en dat lijkt natuurlijk leuk. Maar al snel was ik erachter dat die berichten automatisch door de site verzonden worden. Elk profiel zend automatisch berichten naar anderen (ook jouw profiel). Als je op deze berichten reageert krijg je geen reactie meer. No kwam ik er op een gegeven moment achter dat er een veilige modus is waardoor alleen geverifieerde leden je kunnen berichten. Toen ging ik er vanuit dat ik geen reacties kreeg omdat ik niet geverifieerd was. Dus toen heb ik me laten verifiëren. Ik kreeg nog steeds geen reacties dus dat was het probleem ook niet. Toen heb ik extra betaald om een leesbevestiging te krijgen bij verzonden berichten (dus als iemand mijn bericht leest zie ik dat het gelezen is). En daar zit hem het probleem. Ik heb minimaal 100 verschillende profielen een bericht gestuurd, daarvan is slechts 1 bericht gelezen. Naar mijn idee zijn er 2 mogelijk redenen waarom dit gebeurt: 1) De profielen zijn fake 2) De profielen zijn echt maar betalen niet voor een abonnement en kunnen de berichten dus niet lezen. Ik vermoed zelf dat het laatste het geval is. Vrouwen die uit nieuwsgierigheid een account aanmaken maar niet bereid zijn te betalen om wat voor reden dan ook. Uiteindelijk zou ik je dan dus ook absoluut niet aanraden om te gaan betalen voor Benaughty. Het is het geld absoluut niet waard als je doel is om in contact te komen met vrouwen. Het lijkt in eerste instantie of er veel activiteit is maar dit is allemaal misleiding.

Jan jansen beoordeelde BeNaughty
Jan jansen (47 jaar) 26 mei 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Welkom op de fake were;d van internet !!!

Nul komma nul, hoop blabla, merendeel promotors van andere betaalde websites !

Forever97598 beoordeelde BeNaughty
Forever97598 (54 jaar) 24 december 2021
Ik raad BeNaughty niet aan Geldkloppers

Heel veel fake accounts op be naughty en je kan vrijwel niks doen als man zonder er dik voor te betalen, gewoon geldkloppers dus

Chris de Koning beoordeelde BeNaughty
Chris de Koning (47 jaar) 15 mei 2020
Ik raad BeNaughty aan Geduld is een schone zaak

Wat een drama de eerste maanden. Voornamelijk profielen uit Duitsland en Belgie. Net zoals een datingapp. Hoe vaker je online bent, hoe groter de kans dat je een leuke dame tegenkomt. Als je de zoekfuncties eenmaal goed instelt, komt er vanzelf een dame langs die je zint.

William beoordeelde BeNaughty
William (49 jaar) 9 mei 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Is niet gratis

Je moet een lidmaatschap aangaan van en bedrag van €29,- Dus niet gratis om te kletsen ..

Jake Oosterhek beoordeelde BeNaughty
Jake Oosterhek (23 jaar) 9 mei 2020
Ik raad BeNaughty aan Livecam i like

De livecam optie maakt de site verslavend. Met het aantal berichtjes die je gratis krijgt per dag, wel een aantal geile dames ge-contact. Ben meer tevreden hierover dan bijvoorbeeld datingsapp op mobiel. Tot een fysieke afspraak nog niet gekomen.

Peter beoordeelde BeNaughty
Peter (57 jaar) 8 mei 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Pas op dit is echt slecht

Benaughty is het bewijs dat er echt iets mis zit in ons rechtssysteem. Dit bedrijf zou niet alleen verboden moeten worden maar het volk dat er achter zit zouden ze moeten oppakken. Dit is oplichting en eigenlijk zouden de Nederlandse banken gewoon geen zaken incasso meer moeten doen.

Dirk beoordeelde BeNaughty
Dirk (60 jaar) 27 april 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Slechte site allemaal leugens

Waardeloze site krijg berichtjes van leuke vrouwen schrijf je terug hoor je niets meer, ja van jonge meisjes daar krijg je wat van terug en dan geven ze een link naar hun sekssite zonde van je geld om hier te zitten

Jan beoordeelde BeNaughty
Jan (41 jaar) 24 april 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Zonde van je geld

Veel profielen, maar nul reactie op chat verzoeken. Je betaald 25 euro voor een maand abonnement, echter kom je totaal niet in contact met andere mensen. Restitutie krijg je niet, dus je bent gewoon je geld kwijt... zonde, want zo op het eerste gezicht zag deze site er goed uit.

Menno beoordeelde BeNaughty
Menno (38 jaar) 22 oktober 2021
Ik raad BeNaughty niet aan Alleen registreren is gratis.

Er is geen 3 daags abonnement, je kunt geen foto's bekijken zonder te betalen, je kunt niet reageren op berichtjes zonder te betalen, ik kan geen berichtjes sturen zonder betalen. Kortom, ik herken totaal niet wat in deze review eerst geprezen.

Ron Stapper beoordeelde BeNaughty
Ron Stapper (39 jaar) 10 maart 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Oplichters

Dit is ook weer zo'n site dat mannen geld uit de zakken trekt. Nooit aan beginnen gratis tot aan de inlog daarna voor alles schriftelijk betalen. Hier zitten ook weer duidelijk mensen achter die er flink rijk van willen worden. Wees gewaarschuwd!

Vergeten beoordeelde BeNaughty
Vergeten (34 jaar) 10 maart 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Oplichters van de bovenste plank

Ik had me ingeschreven, me profiel nog niet ingevuld en had al 15 berichten binnen die je alleen kan zien en lezen als er meteen betaald wordt. Hoe is het mogelijk om in enkele minuten al 15 reacties te krijgen zonder een ingevuld profiel? Juist alleen sites die nep zijn.

Marcel beoordeelde BeNaughty
Marcel (53 jaar) 9 maart 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Onbetrouwbaar en misleidend

Klinkt allemaal leuk en zogenaamd kosteloos maar zelfs bij een match krijg je in tegenstelling tot andere datingsites geen contact zonder je portemonnee te trekken. Afstanden zijn bijna allemaal 50 km, de 'aanbevolen' kandidaten zijn op 25 km of minder. Misleidend!

Okidoki70 beoordeelde BeNaughty
Okidoki70 (46 jaar) 4 februari 2009
Ik raad BeNaughty niet aan Klote site

Super fake! Geld lekker in je zak houden of uitgeven bij een site als meet-n-hook. Wat een larie koek dat BeNaughty zeg, dat is hier boven wel goed verwoord.

Bart beoordeelde BeNaughty
Bart (64 jaar) 24 februari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan TRAP ER NIET IN!

SLECHT! Je ontvangt veel berichten, maar als je hierop reageert, hoor je niets meer! Kortweg: PUUR NEP!

Pieter beoordeelde BeNaughty
Pieter (51 jaar) 23 februari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Waardeloos, Fake, weggegooid geld

Meest waardeloze site met grootste aantal nep profielen ever. Tegen het einde van mijn abonnement had ik tekst en foto’s weggehaald toen stroomden de berichten binnen. Daarvoor waren er ook berichten, daar kon je dan (uiteraard)op reageren, maar daar kwam dan vervolgens nooit meer een reactie op! Opzeggen gaat pas nadat je een engels sprekende telefonist(e) hebt uitgelegd waarom je wilt stoppen.....

Willy beoordeelde BeNaughty
Willy (41 jaar) 19 februari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Het blijft akelig stil bij de dames :-(

Nieuwsgierig als ik ben, toch nog maar eens aangemeld en een proeflidmaatschap voor 3 dagen aangevraagd. Automatisch krijg je er dan nog een lidmaatschap bij op Gibsmir.com, waar vervolgens ook het automatisch verlengen voor meer dan 3 tientjes per maand aan vastzit, dus opletten geblazen. Voor je 't weet zit je vast aan een duur abonnement. Als je dan je betaalde proefabonnement hebt, krijg je de mogelijkheid om te chatten, maar na het versturen van een berichtje naar de dames blijft het akelig stil. Ongetwijfeld gaan die dames allemaal weer reageren, zodra je (proef)lidmaatschap afgelopen is, zodat je weer moet gaan betalen om berichten te kunnen lezen. Wat mij betreft blijft 't dus een vorm van oplichterij. 't Zou me ook verbazen als deze review geplaatst wordt en of de klantenservice daadwerkelijk bestaat en iets doet om dit gevoel weg te nemen. Het is leuk adverteren met een website " zonder credits" maar feitelijk heb je hier net zo weinig aan als aan een site die wel met credits werkt. Uiteindelijk is het hogere doel om mensen geld afhandig te maken zonder daar enige dienst voor terug te leveren.

Ruudjes beoordeelde BeNaughty
Ruudjes (34 jaar) 13 februari 2020
Ik raad BeNaughty aan 2 dates gehaald uit de 5 gratis berichten die je per dag krijgt.

Ja oke, ik heb nu eindelijk is een website geprobeerd die op de eerste plek staat welke ook echt werkt. Zo kon ik het tot nu toe presteren om met mn 5 berichtjes die je per dag maar gratis krijgt, toch al twee keer een geile ontmoetingen te hebben gehad met vrouwen die daar ook lid zijn! Ik zit vanaf zondag precies 5 weken op de app van benaughty en ik ben er eigenlijk nog geen euro armer van geworden, zo is dat bij andere sites zeker niet! Hier kun je gewoon lekker je ding doen en zo nu en dan scoren, wat wil je nog meer? Ja en ik heb er maar 2 gedate omdat ik mezelf niet aan een premium lidmaatschap wil wagen waarmee je onbeperkt kunt chatten.. Want eerlijk is eerlijk, je ziet daar als je inlogt bijna elke dag weer totaal andere gezichten in de overzichten. Zeker de laatste weken heb ik hier zeker wel een paar honderd nieuwe vrouwen voorbij zien komen, en ik dan filter de zoekresultaten nog op Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland. Ik geloof best dat er genoeg mensen met premium hier elke week een date scoren.

Marcus beoordeelde BeNaughty
Marcus (48 jaar) 13 februari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan TRAP ER NIET IN.

Wat een totale fake zooi. Knap als je hier in trapt. Net lid geworden en heel veel knappe vrouwen vinden mij al leuk, terwijl mijn profiel minimaal is. Uiteraard moet je betalen als je contact wil, en niet zo'n klein beetje ook. Aan heel veel profielfoto's kan je al zien dat het fake is. Trap er niet in mannen, het is alleen om het geld te doen, dames zijn chat operators.

Max beoordeelde BeNaughty
Max (55 jaar) 31 januari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Benaughty is een scam

Dit is een scam. Alleen webcam girls, voor de rest random gegenereerde berichten. Een logische chat is niet mogelijk. Wat een scam!

Kammika beoordeelde BeNaughty
Kammika (37 jaar) 28 januari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Oplichters!

Meteen vast aan een abonnement waar je bijna niet afkomt. Dus ook mijn advies is: NIET DOEN!

Bram beoordeelde BeNaughty
Bram (32 jaar) 28 januari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Slechte site

Veel berichten in weinig tijd. Geen info te vinden over fake profielen op de site, maar daat twijfel ik sterk aan. Zal het waar zijn wat ze hier schrijven over BN?

Theo beoordeelde BeNaughty
Theo (60 jaar) 10 augustus 2021
Ik raad BeNaughty niet aan They scam you

Is the same as quierenRollo and loveaholics. They use answering computers insted the real person's answer. Thats what you pay for.

Anoniem beoordeelde BeNaughty
Anoniem (35 jaar) 13 april 2021
Ik raad BeNaughty niet aan Niet aan beginnen

Nep profielen! Allemaal onzin of je moet willen Cammen met Amerikaanse vrouwen dan zit je goed.

James beoordeelde BeNaughty
James (58 jaar) 4 januari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan Allemaal robots dus niet aan beginnen

Zijn allemaal robots. Ze proberen je naar de webcam te lokken want daar moet je extra voor betalen. Geen enkel serieus antwoord ontvangen van de zogenaamde “dames” laat staan een date.

Nnnhhh beoordeelde BeNaughty
Nnnhhh (35 jaar) 27 december 2019
Ik raad BeNaughty niet aan Zwaar kut site waar je niks aan heb

Je zegt op en doen via een Duits incasso bureau iets in rekening te brengen waar ze geen recht op heb en je moet een Engels sprekende man of vrouw vertellen dat je op wil zeggen als je egels niet zo goed is dan word je gewoon nog een contract aan je reet gesmeerd door zo snel te praten dat het niet te volgen is en veel nep profielen

Charles beoordeelde BeNaughty
Charles (40 jaar) 16 december 2019
Ik raad BeNaughty niet aan Waardeloos, oplichterij

Allemaal chat robots, pure oplichterij. Tsja we trappen er in dommeriken

Allemaal chat robots, pure oplichterij. Tsja we trappen er in dommeriken

Allemaal chat robots, pure oplichterij. Tsja we trappen er in dommerikken

Maurits beoordeelde BeNaughty
Maurits (37 jaar) 12 december 2019
Ik raad BeNaughty aan Spannende dates

Ik vind het een erg toffe site, veel bekijks en afentoe een spannende date!

Uitgeprobeerd beoordeelde BeNaughty
Uitgeprobeerd (53 jaar) 9 december 2019
Ik raad BeNaughty niet aan Nep en fake

Mensen trap niet in deze site

Volledige fake en nep profielen

Eenmaal aangemeld kom je er niet makkelijk vanaf

"Klantenservice???? Nee je wordt doorgelinkt naar een engels callcenter in verwegistan

Doyoulike beoordeelde BeNaughty
Doyoulike (38 jaar) 8 december 2019
Ik raad BeNaughty niet aan Veel nep

Volgens mij staat de site vol met nepprofielen. Na inschrijving wordt je overladen met berichten, maar na een abb. houdt dat heel snel op. Dan slechts nog enkele berichten per dag maar daar komen nooit geen reacties meer af als je antwoord oftewel nepprofielen.

Shaun beoordeelde BeNaughty
Shaun (33 jaar) 6 juli 2021
Ik raad BeNaughty niet aan Fake shit

Hele site is gewoon nep.. never nooit heb je binnen 5min zo veel likes etc. Nog niet eens mijn profiel afgemaakt, niks aan informatie maar ze vinden me allemaal leuk. Tuurlijk.. succes voor de mensen die erin trappen

Arie beoordeelde BeNaughty
Arie (41 jaar) 4 december 2019
Ik raad BeNaughty niet aan Laat jemaar niet belazeren

Slechte ervaring. Veeeel fake profielen. Lees ook eens de beschrijving op deeen website zelf. Maakt gebruik van fictieve profielen. Dus. Paar keer contact enmet dange weer doorverwezen naar een betaal site voor verder contact, hoezo?? Zegt genoeg. Weer gewoon van hetzelfde. Ik had ook twijfels over betrouwbaredatingsites.nl, maar ik zie dat ze de review hebben aangepast en de bezoekers is even goed de waarheid vertellen. Want wie zijn eigenlijk de eigenaren van BeNaughty en Wildspank? Juist. Sneu voor veel mannen. Maar ervaringen zijn ook fake. Trap er niet in. Ga naar een site als meet-n-hook of tinder, of ga iets anders leuks doen buiten de deur en je kansen zijn beter dan op de genoemde site. Succes. Vinny.

Fred beoordeelde BeNaughty
Fred (42 jaar) 13 januari 2022
Ik raad BeNaughty niet aan Fake

Ik begrijp niet dat jullie sites promoten waar de personen Fake zijn, dit zijn meiden/vrouwen die achter de cam werken, voor je betaling krijg je heel veel interesse van de vrouwen, betaal je om de berichten en fotos te bekijken, ze sturen 1 bericht, je reageerd en daarna geen enkele reactie meer, ze willen dat je nog meer geld uitgeeft om te komen cammen....wild spank (website) precies dezelfde opzet als benaughty ook dezelfde vrouwen profielen/fotos en het bedrijf zit in Hong Kong.... En dus zeer zeker niet betrouwbaar !

Jorik beoordeelde BeNaughty
Jorik (33 jaar) 28 november 2019
Ik raad BeNaughty aan Benaughty doet het bij mij voldoende

Sta hier nu al zo een vier maanden ingeschreven op benaugthy en ik verveel me nog steeds niet. Oké, het is heus niet ieder weekend raak maar het ligt er ook een beetje aan hoeveel tijd en moeite ik erin steek. Want soms lig ik al in bed en kijk ik wat rond tussen de recent geplaatste foto's en filmpjes, maar ben dan eigenlijk niet echt van plan een meid te versieren of te daten. Zo heb ik ook een aantal meiden tussen mijn bewaarde profielen waarmee ik alleen chat en soms krijg ik dan ineens een geile foto opgestuurd. Mij hoor je niet klagen want ik kan onbeperkt berichten en selfies sturen en zo nu en dan een geile date als bonus! En deze site controleert tenminste ook alle vrouwelijke profielen, dus een nepprofiel op benaugthy valt erg op en ligt er meestal ook zo weer af. Zoals het hoort toch, want van die fictieve seksdatingsites met creditsysteem zijn er al meer dan genoeg!

Rob beoordeelde BeNaughty
Rob (29 jaar) 24 november 2019
Ik raad BeNaughty niet aan Oplichting

Deze site wordt gehyped op deze website door Benaughty zelf. Benaughty is niet meer betrouwbaar zoals hier in de info hierover al geschreven wordt. Het kost je geld om je abonnement te annuleren dit kan alleen maar middels telefoon met een bedrijf in China/India waar ze niet allemaal snappen wat je zegt en je zo aan de lijn houden. Kost mij al meer dan 2 uur en ben er nog niet vanaf. Reacties die je krijgt zijn nep of middels een bot gestuurd. Ik maakte zelf ook bot reacties aan zag ik, nooit verstuurd.

Klavertjevier beoordeelde BeNaughty
Klavertjevier (58 jaar) 18 november 2019
Ik raad BeNaughty niet aan Nep

Ik heb nu op verschillende sites als deze gezeten en uitgeprobeerd. Helaas kom ik telkens tot dezelfde conclusie overal dezelfde vrouwen. Je wordt aangesproken de één na de ander totdat je credits gekocht hebt dan kun je blijven kopen maar je komt geen stap verder het zijn allemaal fictieve personages die je vanalles vragen en je proberen te blijven prikkelen maar het blijft je alleen maar geld kosten. Een datingsite durf ik het niet eens te noemen. Een erotische babbelbox wel maar om daar zoveel voor te betalen is dan weer over de top. Voor mij is het gewoon legale diefstal.

Littlesin beoordeelde BeNaughty
Littlesin (35 jaar) 17 november 2019
Ik raad BeNaughty niet aan Zonde van je geld!

Merendeel profielen zijn fake. Het systeem is gebouwd om jouw credits te laten kopen om met 'vrouwen' te laten chatten. Die zgn. vrouwen worden in de volgende gesprekken nooit concreet. Als je de gesprekshistorie bewaart en terug leest merk je dat zij zelfs vragen stellen die je al eerder hebt beantwoord. Zonde van je geld. Ben benieuwd hoelang deze kritische review blijft staan of wordt opgevolgd door een geweldig succesverhaal waar iemand zich heeft suf geneukt met de vele vrouwen die er zijn te vinden op BeNaughty. Dream on! Hopelijk houden ze het hier goed in de gaten!